Sari la conținut

SINAPS MARKETING

Partenerii tăi de performanță în online.

Untitled-35

Descriere firma

Una dintre cele mai mari agenții de performance din România.

Suntem una dintre cele mai mari agenții de performance din România, cu o echipă de 28 de specialiști puși pe treabă și cu peste 8 ani de experiență în furnizarea de soluții de marketing digital. Punem pe masa online-ului entuziasmul și cunoștințele acumulate din sute de conturi administrate din diverse domenii și ducem business-urile partenerilor noștri la următorul nivel.

Pasiunea noastră pentru marketing digital a luat amploare începând cu cei 3 asociați recunoscuți în analiză & strategie de marketing, PPC și programare. Li s-a alăturat o echipă grozavă de specialiști, peste măsură de implicată în a face lucruri mărețe în online. Energia și creativitatea a scos performanță chiar și din cele mai încăpățânate conturi, iar experiența ne-a învățat să nu licităm doar pentru primele poziții în afișare, ci pentru primele poziții în profitabilitatea business-ului tău.

Pentru a face tangibile și unele dintre cele mai îndrăznețe obiective ne bazăm pe skill-urile specialiștilor din cele 6 departamente: Performance, Business Development, Creative & Design, Analyze & Automation, Operations și HR.

Servicii

Google Ads

Facebook Ads

Informatii contact

Profile sociale