Sari la conținut

Service Auto Almira

Service Auto Almira Bucuresti

Service-auto-Almira-Bucuresti-Pantelimon-1024x1024-1.jpg

Descriere firma

Cu o gama completa de echipament pentru service roti, inclusiv aparat de reglat geometria, firma noastra ofera servicii de inalta calitate, Mecanica, Electrica, Inspectii Auto periodice (ITP), Geometrie 3D, Piese Auto, Incarcare Freon, Tinichigerie si Vopsitorie auto , pentru diferite marci si dimensiuni si multe altele pentru autoturisme si utilitare. Alegeti marca automobilului dumneavoastra pentru a vedea lista de preturi la revizii auto.

Servicii

Servicii de mecanica auto

Service-ul Auto Almira va ofera servicii de mecanica auto in Bucuresti si Pantelimon la preturi avantajoase. Va oferim garantia calitatii lucrarilor noastre si va asiguram ca folosim mecanici pregatiti si experimentati si piese de cea mai buna calitate.

Tinichigerie si vopsitorie auto

Toate reparațiile care au ca obiect caroseria mașinii, se desfășoară într-un spațiu bine dotat, utilat cu aparatură de ultimă generație, dedicată serviciilor de tinichigerie si vopsitorie auto.

ITP Bucuresti - Inspectia Tehnica Periodica

Auto Almira este un punct de inspecție tehnică auto omologat de Registrul Auto Roman. Linia de inspectie tehnica periodica din cadrul service itp Autoalmira, este acreditata RAR si asigura verificare itp, obligatorie a masinii dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Informatii contact

Profile sociale