Sari la conținut

RE7 ONLINE MARKETING

Ajutam afacerile sa-si atinga potentialul.

Untitled-36

Descriere firma

Oferim solutii 360° de Marketing Online companiilor care doresc sa isi expuna cu succes oferta in fata audientei potrivite, la locul si la momentul potrivit.

Ne propunem sa aducem claritate, inspiratie si spirit inovator partenerilor nostri devenind, totodata, o sursa solida de informare si educare in sfera de Digital Marketing din Romania.

Credem cu tarie in onestitate, etica, corectitudine, inovare si eficienta in procesele de promovare online, valori pe care le impartasim cu cei care aleg sa-si dezvolte afacerea alaturi de noi.

Servicii

SEO

Potentialii clienti adopta constant noi modalitati de a interactiona cu tehnologia. Pana in 2020, volumul cautarilor vocale va ajunge la 50%, acestea devenind unul dintre pilonii fundamentali ai interactiunii digitale. Tu ce strategie SEO de viitor ai pentru afacerea ta?

Content Marketing

In loc sa vinzi doar pe termen scurt, poti crea continut util, educativ sau distractiv pe care care il poti folosi pentru a obtine vanzari pe termen lung. Te ajutam sa atragi, sa retii si sa loializezi o audienta care, in timp, va contribui decisiv la succesul afacerii.

Campanii PPC

Actioneaza ca o companie media, nu ca un advertiser. Ofera valoare publicului tau tinta prin campanii PPC care vor aparea unde trebuie, cand trebuie, pentru cine trebuie. Acesta este modul prin care poti patrunde intr-o lume saturata de continut.

Informatii contact

Profile sociale