Sari la conținut

Paul Serv Com

Montaj mocheta si covor PVC

pardoseli-mocheta-bucurest1

Descriere firma

Mochetele sunt accesorii deosebite pentru orice tip de incapere, iar rolul pe care ele il indeplinesc este unul dublu: ofera confort termic si infrumuseteaza aspectul oricarei camere. Singura regula este ca ele sa fie montate si intretinute corespunzator. Avand in vedere materialele variate din care pot fi confectionate, ele nu se preteaza doar in cadrul proprietatilor private, ci si in alte spatii, avand numeroase domenii de utilizare.

Compania noastra se ocupa de montaj mocheta rola, montaj mocheta dale,montaj covor pvc si montaj linoleum, preturile practicate fiind unele accesibile pentru orice tip de buget. Serviciile noastre de montaj mocheta acopera intreaga arie a orasului Bucuresti.

Servicii

Covor PVC

Un avantaj al acestor covoare pvc este oferit de sustinerea cu brio a traficului intens, iar din aceasta cauza se recomanda montaj covor PVC in zonele foarte circulate, supuse in mod constant unui flux semnificativ de oameni.

Mocheta pentru birouri

Destinate traficului intens avand o durata mare de viata datorita protectiei cu teflon si a rezistentei la razele ultraviolete.

Tapet PVC

Este conceput în primul rând pentru a fi lipit pe pereții interiori, atât în ​​clădirile rezidențiale și comerciale, cât și în industria ușoară.

Informatii contact

Profile sociale