Sari la conținut

ONE IT

Implementăm soluții IT eficiente, care ajută la creșterea businessului clienților noștri.

Untitled-89

Descriere firma

Am început în anul 2003 în Baia Mare, din pasiune pentru IT, cu scopul a dezvolta piața IT și pentru a aduce cele mai noi tehnologii la nivel local. De peste 16 ani, ne-am remarcat pe piața regională și nu numai, prin calitatea produselor și serviciilor oferite, precum și ale soluțiilor IT personalizate pentru mediul de afaceri.

În timp, am devenit lideri pe piața IT regională și ne concentrăm pe inovație tehnologică pentru dezvoltarea companiilor și implicit a comunității de business regionale. Acest lucru l-am reușit datorită pasiunii, pregătirii și eficienței echipei One-IT, dar și colaborării cu parteneri de încredere și lideri internaționali în domeniul IT.

Am ajuns la un nivel la care ne-am dorit, pentru a putea face mai mult și astfel, să oferim clienților soluții eficiente de ultimă generație.

În prezent, ne extindem pe piața internațională datorită noilor soluții smart, bazate pe tehnologia Realității Augmentate.

 

Misiunea noastră

 

Ne propunem să înțelegem nevoile reale ale fiecărui client și să dezvoltăm parteneriate durabile, bazate pe încredere și profesionalism, care să aibă ca rezultat creșterea eficienței și productivității, ca urmare a folosirii tehnologiei IT la cel mai înalt standard de calitate.

Valorile pe care le promovăm cu rigurozitate sunt: încrederea, profesionalismul, integritatea şi nu în ultimul rând calitatea.

Pornind de la concepţia potrivit căreia un brand solid se construieşte în timp în jurul unui produs/serviciu de calitate constantă, One- IT a aşezat la baza activităţii sale principii solide şi indispensabile construirii unei afaceri de succes:

» Ne orientăm după NEVOILE CLIENȚILOR și personalizăm serviciile oferite;

» Lucrăm în SINERGIE cu valorile clienților nostri;

» Credem în INOVAȚIE, promptitudine și eficiență;

» Asigurăm un RAPORT OPTIM între costuri și performanță;

» Aducem un PLUS DE VALOARE prin produsele și serviciile noastre.

Servicii

Informatii contact

Profile sociale