Sari la conținut

NEWVITALCLINIC

Misiunea West Clinique este furnizarea tuturor pacientilor asistenta medicala specializata la un nivel inalt intr-un mediu cald, prietenos și profesional.

Untitled-22

Descriere firma

West Clinique, marca inregistrata la OSIM, este un nume nou pe piata serviciilor medicale private avand misiunea de a asigura, servicii medicale private de tratament si diagnostic, cu toate circuitele si dotarile necesare la standarde europene, precum si cu profesionalism din partea angajatilor.

Misiunea noastra este de a oferi servicii medicale complete, de calitate într-un mediu eficient și grijuliu. Serviciile medicale complete se referă la furnizarea a cât mai multe tipuri diferite de facilitati medicale, posibile intr-o singura locatie.

Cheia succesului West Clinique consta în personalul medical calificat și serviciul impecabil. În clinica West Clinique un pacient este tratat cu demnitate si respect si este examinat de către o echipa de specialiști care ii vor furniza metode optime de diagnostic si tratament în cel mai scurt interval de timp.

La West Clinique nevoile pacientului sunt mereu pe primul loc.
Pentru aceasta:

  • Asiguram asistenta medicala de urgenta atat pentru adulti cat si pentru copii, inclusiv pentru stomatologie
  • Acoperim o gama larga de servicii medicale care pana la momentul actual nu sunt prezente la nici o alta clinica din Braila
  • In aceeasi locatie avem un punct de recoltare si un laborator de analize medicale ce  asigura eliberarea in cel mai scurt timp a rezultatelor analizelor la preturi accesibile
  • In mod constant sprijinim si mentinem personalul nostru medical pe prima linie a cunostintelor medicale
  • Baza materiala de care dispune West Clinique este aparatura de ultima generatie in domeniu, net superioara celor din clinicile deja existente in Braila.

Misiunea West Clinique este furnizarea tuturor pacientilor asistenta medicala specializata la un nivel inalt intr-un mediu cald, prietenos și profesional.

Specialistii nostri vor depune eforturi pentru a va oferi asistenta medicala la un standard profesional de calitate intr-o gama larga de specialitati medicale.

Servicii

Informatii contact

Profile sociale