MIN TRANS SERVICE

Competenţă, calitate ireproșabilă și seriozitate în executarea serviciilor de reparatii si intretinere auto.

Untitled-59

Descriere firma

Service-ul auto MIN TRANS SERVICE va propune prin atelierul auto din Braila, dotat cu utilaje moderne, servicii profesionale de reparatii auto in urmatoarele domenii:

  • Reparatii mecanica-electronica auto
  • Tinichigerie-vopsitorie
  • Mecanica Auto
  • Inspeectie tehnica periodica
  • Montaj si verificari tahografe
  • Spalatorie auto

Marcile auto pentru care service-ul nostru are experienta si specializarea necesara cuprind VW, Daewoo, Opel, Ford, Nissan, Renault, Dacia, Peugeot, Honda, Fiat, Iveco,Toyota atat turisme cat si microbuze.

Pentru piesele de schimb si pentru reparatiile efecutate in cadrul service-ului Min Trans Service, veti beneficia de garantie conform legislatiei in vigoare.

De asemenea prin contractele incheiate cu firmele de asigurari, service-ul este acreditat sa efectueze reparatiile auto acoperite de politele de asigurari RCA si CASCO ale acestei societati, contractul oferind prioritate la reparatii.

Misiunea firmei Min Trans Service este dezvoltarea prezentei pe piata ca furnizor de servicii in domeniul reparatiei si intretinerii autovehiculelor.

Strategia de dezvoltare a firmei are in vedere respectarea mediului inconjurator si intentioneaza sa investeasca in echipamente tehnologice cat mai performante care sa respecte normele econogice.

Min Trans Service este autorizata de Registrul Auto Roman R.A. (Aut. nr. 5305/18.09.2007) sa execute lucrari de intretinere si reparatii la autovehicule. De asemenea este autorizata de Registrul Auto Roman R.A. sa execute inspectii tehnice periodice la toate tipurile de autovehicule conform autorizatiei nr.1417/23.2009,si autorizatia de montat si verificat tahografe nr.287/11.07.2007.

Servicii

Informatii contact

Profile sociale