Sari la conținut

Kopfzeit

Clinica stomatologica pentru copii Bucuresti

logo-kopfzeit1

Descriere firma

Despre KopfZeit:Se citește Kopfțait și este alăturarea a două cuvinte din limba germană Kopf = cap și zeit = timp, deci timpul pentru cap sau să facem lucrurile cu cap sau…
Povestea noastră romanțată sună așa: A fost odată ca niciodată, că dacă nu ar fi nu s-ar povesti, o familie cu doi copii, care se jucau, mergeau la școala, făceau sport, la fel ca toți copiii. Într-o bună zi, deși copiii se spălau pe dinți, dar mâncau și dulciuri, au apărut niște căriuțe, care au cerut la doctorul dentist de copii.

Atunci părinții au început să caute un cabinet stomatologic dedicat copiilor și au căutat ce au căutat s-au interesat și documentat. După ce au găsit câteva cabinete și clinici care se prezentau ca fiind dedicate copiilor, familia noastră le-a vizitat împreună cu copiii. După ce au fost la o mare parte din clinicile ce se recomandau a fi pentru copii și au constatat realitatea, ambientului, unit-urile stomatologice și modul în care s-au efectuat tratamentele, o decizie importantă s-a luat! Au hotărât să construiască ei ceva mai frumos decât ce văzuseră, de data aceasta chiar adecvat vârstei și preocupărilor copiilor, dar și adulților.

Servicii

Informatii contact

Profile sociale