KOPFZEIT 6B

Clinici stomatologice pentru copii si adulti in Bucuresti

Untitled-10

Descriere firma

Clinica stomatologica Kopfzeit 1, din sectorul 3, situata in zona Splaiul Unirii-Mihai Bravu, este un loc unde copiii găsesc sali de așteptare luminoase, sigure, prietenoase, cu jucării pentru copii mici și mari.
In clinica noastra care numara opt Cabinete Stomatologice , amplasate pe 4 niveluri, veti gasi cabinetul Pestisor , care are in dotare un scaun stomatologic special creat pentru cei mici ce se adreseaza copiilor de la un an pana la sase ani, compus din personaje din desene animate, Dino & Foxy si care formează un unit stomatologic spectaculos.   Acest unit permite copiilor să se relaxeze în timp ce privesc la desenele animate difuzate de monitorul din dotare. Cabinetul pentru copii pana in 6 ani poarta numele de “Cabinetul Peştişor”, conform temei de design interior special aleasă, cu tapet şi culori care conduc la liniştirea celor mici si se afla la etajul 1 al clinicii noastre.
Cabinetul Sponge Bob, se adreseaza copiilor cu varsta intre 6 si 16 ani, aflandu-se la etajul 1 al clinicii Kopfzeit. Pentru copiii un pic mai mari cu varsta cuprinsa intre 6 si 16 ani avem patru cabinete si anume Sponge Bob, Mickey, Adventure Time si Cabinetul “UP”, cu unit-uri de ultima generatie cu personaje de desene animate foarte cunoscute, Sponge Bob, cu lumea Disney, cu personaje si imagini Adventure Time si lumea Habarnam.
Cabinetele Lila si Rock&Roll se adreseaza adolescentilor si adultilor ce ne trec pragul. Cabinetul Mickey se afla la etajul 2 alaturi de Cabinetul Adventure Time si Cabinetul de Imagistica Dentara precum si sala de asteptare cu loc de joaca pentru cei mici. Tot la noi se folosește pentru învingerea temerii de dentist, tehnica de inhalosedare, pentru anestezia fără durere (este buna chiar și pentru unii adulți mai „fricoşi” si care in SUA se foloseste la 90% din pacienti).

Servicii

Informatii contact

Profile sociale