Sari la conținut

GREEN EXPRESS

Servicii profesionale de spalatorie, curatatorie si calcatorie haine

Untitled-96

Descriere firma

SPALATORIE HAINE BUCURESTI – GREEN EXPRESS

Cautati o spalatorie de haine? Pentru hainele de acasa sau pentru industria horeca (hoteluri, pensiuni, restaurante, etc.)? Sunteti in cautarea unei colaborari de durata si servicii profesionale de spalatorie haine?

Daca te regasesti in intrebarile de mai sus, inseamna ca Green Express este alegerea.

Spalatorie haine
: Green Express, spalatorie haine din Bucuresti si-a propus sa fie acolo unde aveti nevoie de servicii complete si profesionale de curatare si spalare a hainelor: acasa, la serviciu sau oriunde altundeva, NOI VOM VENI!

Spalatorie de haine Green Express – ne mandrim cu nivelul de calitate al serviciilor oferite si incercam sa oferim solutii in orice problema aparuta.

Agentii spalatoriei noastre de haine, ridica si livreaza comenzile de la si pana la usa casei dumneavoastra, intr-un mod impecabil, deoarece suntem constienti ca in zilele noastre, timpul este una dintre cele mai scumpe resurse.
Urmarim sa oferim clientilor nostri mai mult timp liber pentru ei si familie astfel incat sa nu fie nevoiti sa mai piarda timpul prin traficul infernal din Bucuresti. Apeland la Spalatoria de haine Haine Green Express, nu veti economisi doar timp dar si bani – pentru ca stim – orice drum costa.

Pentru a alege o spalatorie de haine profesionala care se potriveste cel mai bine intereselor dumneavoastra, trebuie sa aveti in vedere in primul rand calitate serviciilor oferite. Scopul nostru este sa oferim servicii potrivite pentru clientii potriviti astfel incat hainele sa fie absolut impecabile.

Nici o industrie nu este imuna la schimbarile tendintelor si asteparilor consumatorilor – nici macar o spalatorie de haine. De la spalatorie de haine sau curatatorie de haine pana la operatiunile propriu-zise de curatare/spalare a hainelor. Tendintele unei spalatorii de haine, in ziua de astazi, poate fi rezumata intr-un singur cuvant: profesionalism.

Lucrul minunat pe care ti-l ofera spalatoria de haine Green Express, este ca poate fi personalizat pentru afacerea ta sau pentru timpul de care dispui.

Servicii

Informatii contact

Profile sociale