Sari la conținut

CENTRUL MEDICAL AVANTA

Sanatatea ne motiveaza

Untitled-29

Descriere firma

Cine suntem?

Suntem un centru medical nou, modern, cu laborator ce oferă servicii premium, datorită aparaturii ultra-performante, oferind în acelaşi timp preţuri accesibile. Am apărut din necesitatea puternică de a aduce pe piaţa medicală servicii corecte, la timp şi performanțe, servicii pe care clienţii să se poată baza oricând caută excelență şi precizie.

Managementul format din antreprenori tineri, profesionişti fiecare în domeniul său, a luat iniţiativă de a crea un laborator ultra-modern, unde se pot recolta şi lucra o gamă diversă de analize.

Care este scopul nostru?

Centrul Medical Avanta îşi doreşte să ofere performanţă în sănătate, dorindu-ne să fim un furnizor de servicii medicale premium. Prin aceasta, noi înţelegem să oferim partenerilor noştri cele mai bune aparate şi servicii medicale. Aparatura medicală a fost atent aleasă în funcţie de performanţele furnizorilor şi de experienţa îndelungată a specialiştilor noştri.

Oferim maximum de corectitudine şi atenţie atât faţă de pacient, cât şi faţă de actul medical. În domeniul nostru fiecare mic detaliu este foarte important şi dorim să punem la dispoziţie atât pacienţilor, cât şi medicilor articole de educaţie medicală pentru a beneficia întotdeauna de servicii excepţionale.

Servicii

Informatii contact

Profile sociale