BLUE LAGOON CLEAN

Curatatorie & spalatorie ecologica Bucuresti

Untitled-92

Descriere firma

Blue Lagoon Clean este singura si cea mai buna curatatorie ecologica de haine, covoare, tesaturi delicate, draperii si lenjerii din Bucuresti ce utilizeaza exclusiv apa atunci cand iti curata imbracamintea sau articolele textile din casa !

Spre deosebire de curatatoriile obisnuite ce utilizeaza substante chimice, Blue Lagoon Clean reuseste, datorita tehnologiei de ultima ora, sa curete chiar si cele mai pretentioase haine si covoare, fara a deteriora culoarea sau textura materialului, folosind numai apa, detergenti si balsamuri biodegradabile in procesul de curatare.

Aceasta inseamna ca hainele, covoarele sau lenjeria ta, chiar daca sunt fabricate din materiale pretentioase precum casmir, matase, lana sau piele, nu se degradeaza sau scamoseaza atunci cand le cureti la noi, textura pastrandu-si caracteristicile originale, aspectul, finetea si intensitatea culorii.

Pur si simplu, dupa curatare, totul arata si miroase ca nou, ca si cum ar fi fost cumparat acum.

Alegand curatatoria noastra ecologica contribui la protejarea naturii si beneficiezi de cele mai bune servicii de tratare a materialelor textile din Romania.

Servicii

Informatii contact

Profile sociale