Auto Network International

Service auto Vitan

Ne straduim si reusim ca in serviceul nostru problemele dumneavoastra sa fie rezolvate cu professionalism. Aici veti gasi un service auto de incredere, capabil sa rezolve toate problemele pe care le are masina dumneavoastra.

In anii ce au trecut Activ Service nu a crescut numai din perspectiva castigarii de experienta in rezolvarea de probleme specifice automobilelor ci si din perspectiva invatarii urmatorului principiu pe care noi il avem in vedere permanent: Un serviciu de calitate, se promoveaza fara eforturi. Prin grija pe care o avem asupra satisfactiei clientului nostru reusim sa castigam pretioasa incredere a acestuia!

Garantam profesionalism si ne asumam raspunderea pentru calitatea si rezultatul final al lucrarilor urmarind in permanenta obtinerea celor mai mici costuri pentru fiecare repartie in parte.

Inalta calificare si pregatire a personalului nostru, dotarea cu echipamente de ultima generatie , ne permit sa fim in permanenta in pas cu tehnologia si sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate.

Informatii

Reparatii motoare

Reparația motorului începe cu demontarea și curățarea pieselor motorului.

Diagnoza auto

Diagnoza Auto constituie verificarea computerizata a autovehiculului si se efectueaza folosind sisteme computerizate si interfete specifice fiecarei marci auto.

Piese auto

Standarde de calitate pentru manopera si piese auto, oferim garantie.