Activ Service Oradea

Service auto Oradea

Ne straduim si reusim ca in serviceul nostru problemele dumneavoastra sa fie rezolvate cu professionalism. Aici veti gasi un service auto de incredere, capabil sa rezolve toate problemele pe care le are masina dumneavoastra.

In anii ce au trecut Activ Service nu a crescut numai din perspectiva castigarii de experienta in rezolvarea de probleme specifice automobilelor ci si din perspectiva invatarii urmatorului principiu pe care noi il avem in vedere permanent: Un serviciu de calitate, se promoveaza fara eforturi. Prin grija pe care o avem asupra satisfactiei clientului nostru reusim sa castigam pretioasa incredere a acestuia!

Garantam profesionalism si ne asumam raspunderea pentru calitatea si rezultatul final al lucrarilor urmarind in permanenta obtinerea celor mai mici costuri pentru fiecare repartie in parte.

Inalta calificare si pregatire a personalului nostru, dotarea cu echipamente de ultima generatie , ne permit sa fim in permanenta in pas cu tehnologia si sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate.

Informatii

Persoane de contact

Mecanica Auto

Add some text here to describe your services to the page visitors.​

Electrica si electronica auto

Add some text here to describe your services to the page visitors.​

Piese auto

Add some text here to describe your services to the page visitors.​