Casa Nasului

Casa Nasului Claimed

Restaurant Militari

Average Reviews

Photos

Description

Cu o experiență de ani de zile, restaurant Casa Nașului, ce este situat în sector 6, cartier Militari București, te așteaptă în fiecare zi, atunci când îți dorești să te relaxezi și să savurezi un preparat tradițional, însă îți pune la dispoziție și serviciul de organizare de nunți și botezuri, evenimente corporate ori zile de naștere, ciorbă de potroace sau nuntă de argint.

Specialiștii noștri sunt pregătiți și antrenați să răspundă celor mai exigente standarde, astfel că vor ști cum să dea valoare unui eveniment cu o semnificație unică în viața dumneavoastră. Cu o experiență de ani de zile, restaurant Casa Nașului, ce este situat în sector 6, cartier Militari București, te așteaptă în fiecare zi, atunci când îți dorești să te relaxezi și să savurezi un preparat tradițional, însă îți pune la dispoziție și serviciul de organizare de nunți și botezuri, evenimente corporate ori zile de naștere, ciorbă de potroace sau nuntă de argint.

Specialiștii noștri sunt pregătiți și antrenați să răspundă celor mai exigente standarde, astfel că vor ști cum să dea valoare unui eveniment cu o semnificație unică în viața dumneavoastră.

Business Hours

Open 24/7

Price Range

$$$
LEI5
LEI22

Business Info

Statistic

44 Views
0 Rating
0 Favorite
0 Share

Categories

Map

Author